Het doel van Yoga centrum Anahata

Het yoga centrum stelt zich tot doel een activerend en inspirerend middelpunt te zijn voor cursisten die zich oefenen om hun persoonlijke ontwikkeling positief te beïnvloeden onder begeleiding van de yogadocent.
Het doel is ons bewustzijn als zodanig versneld op een hoger plan te brengen, dat een blijvende staat van geluk wordt bereikt en we dichter bij onze uiteindelijke vervulling komen.

Het yoga centrum biedt Raja yoga cursussen aan voor stimulering van spirituele ontwikkeling, waarmee op gestructureerde wijze een basis wordt gelegd voor verdere ontplooiing van de cursist.

Hierbij staat voorop dat de cursist een onafhankelijke positie behoudt en zich kan ontwikkelen tot een sterk en spiritueel helder mens die stevig in zijn schoenen staat, omdat hij of zij de zin van het bestaan doorziet.

Op basis van de oosterse filosofie wordt verbinding gemaakt met ook in het westen opgebouwde esoterische kennis (esoterie betekent naar binnen gaan). De oosterse traditie en sfeer halen ons uit onze dagelijkse beslommeringen zodat we ons gemakkelijker open kunnen stellen voor nieuwe inzichten.
De yoga traditie is ongeveer 13.000 jaar oud en bevat veel praktische waarde en daarbij een zeer begrijpelijke symboliek. Door de eenvoud en goede documentatie wordt de binnenwereld van de mens duidelijk uiteengezet.

In het yoga centrum oefenen we vooral praktisch en in kleine groepen van minimaal 3 en maximaal 6 personen. Door de kleine groepen is er voldoende aandacht beschikbaar voor een meer persoonlijke begeleiding.

Het in groepen werken geeft een extra dimensie aan je ontwikkeling doordat er een wisselwerking ontstaat en een bundeling van energie die aan alle cursisten ten goede komt.

In het yoga centrum wordt de raja yogacursus MEDITATIE & ONTPLOOIING gegeven, dit is een breed opgezette cursus met lesuren van twee uur en neemt ongeveer drie jaar in beslag. Er is ruimte voor groepen in de avonduren.

De yoga docent
Mijn naam is Ton Boudewijn en ik geef de raja yoga cursus. Ik ben een erkende yogaleraar. Ik heb een vier jarige docentenopleiding en de aansluitende driejarige “hogere Yoga” opleiding genoten bij de Stichting Raja Yoga ‘T Gooi te Bussum. Ik heb ca. 25 jaar ervaring met yoga en geef nu bijna 10 jaar les. Ik neem deel aan een yogastudie groep. Ik ben lid van SYN, dat is de vereniging van Samenwerkende Yoga leerkrachten Nederland voor Raja Yoga.

Bent u geïnteresseerd in raja yoga,
neem dan contact met mij op, telefonisch, via deze website of stuur een e-mail.

U bent van harte welkom.

Raja Yoga Anahata
T : 033 - 456 09 98
E : raja@yogacentrumanahata.nl